•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Netflixov" hit "Don't Look Up" ruši rekorde

Film "Don't Look Up" reditelja Adama Makeja, satira o klimatskim promenama, zvanično je rekorder kao ostvarenje koje je privuklo najviše sati gledanja filma u jednoj nedelji u istoriji "Netflixa", a nalazi se i na trećem mestu najgledanijih u istoriji ove platforme.

Popularna platforma je ranije objavila da je film sa Leonardom Dikapriom i Dženifer Lorens u glavnim ulogama njihov treći najgledaniji film svih vremena. Ispred ovog ostvarenja nalaze se samo filmovi "Bird Box" i "Red Notice".

Glumačka postava najnovijeg "Netflixovog" hita uključuje velika imena, poput Meril Strip, Roba Morgana, Džona Hila, Marka Rajlensa, Kejt Blančet, Tajlera Perija, Timotija Šalameja, Rona Perlmana, Arijanu Grande i Skota Meskudija.

U filmu Dikaprio i Lorensova igraju naučnike dr Rendala Mindija i dr Kejt Dibijaski, dva astronoma primorana da putuju po SAD da bi upozorili stanovništvo da se džinovski meteor kreće pravo ka planeti.

Umesto da njihovo znanje i iskustvo bude cenjeno i priznato, Kejt i Rendal postaju nacionalna sprdnja, sve do trenutka dok se zaista ne počne zbivati sve ono na što su mesecima upozoravali da će se dogoditi.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...