•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neuspeh najnovijeg filma Toma Kruza

Najnovije ostvarenje Toma Kruza, mjuzikl ''Rock Of Ages'', nije predstavljalo nikakvu konkurenciju animiranom filmu ''Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi''. Mjuzikl se naime jedva uspeo dokopati trećeg mesta po zaradi na blagajnama.

Film Adama Šenkmena, o kome se jako puno pričalo i koji čini adaptiranu verziju istoimenog brodvejskog mjuzikla, zaradio je razočaravajućih 15 miliona dolara tokom prve nedelje prikazivanja, i to uprkos tome što u njemu glume Tom Kruz, Alek Boldvin, Ketrin Zeta Džons, Džulijen Hju, Rasel Brend i Meri Džej Blajdž.

Najnoviji nastavak crtanog filma "Madagaskar", čijim likovima su glasove, između ostalih, pozajmili Ben Stiler i Kris Rok, se već drugu nedelju za redom drži na prvom mestu, i zaradio je još 35,5 miliona dolara, dok je "Prometej" Ridlija Skota, inače prikvel "Osmog putnika", takođe prešišao Kruzov mjuzikl, zaradivši 20,2 miliona.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu