•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neustrašive i čudnovate žene u novom filmu Tima Bartona

Karte za premijeru dugo najavljivanog filma Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu puštene su u prodaju. Premijera je zakazana za 29. septembar u 19:30h u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza u okviru Teens night događaja.

Čuveni reditelj, Tim Barton, posle svojih bajkovitih ostvarenja, kao što su Alisa u zemlji čuda, Čarli i fabrika čokolade, Betmen i Edvard Makazoruki predstavlja nam film zasnovan na romanu Ramsona Rigsa, a koji je čudesno delo mašte – Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu.

Priča prati šesnaestogodišnjeg Džejkoba čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. Dok Džejkob istražuje napuštene sobe i hodnike u razrušenoj kući, postaje mu jasno da ta deca nisu bila samo čudnovata, već da su možda i opasna. Možda su s razlogom bila izolovana na napuštenome ostrvu i, koliko god to delovalo neverovatno, možda su nekako još uvek živa.

Ulogu gospođice Peregrin tumači Eva Grin, a u ostalim ulogama pojavljuju se Semjuel L. Džekson, Asa Vaterfild, Džudi Denč i mnogi drugi.

Dom gospođice Perigrin za čudnovatu decu u bioskope širom Srbije dolazi 29. septembra, a dok ne stigne, uživajte u insertu o neustrašivim, ekcentričnim i čudnovatim ženama iz ovog filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...