•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ništa od razvoda - Dennisu Quaidu supruga oprostila sve nevere

Koliko god da je glumac Dennis Quaid neveran, njegova supruga Kimberly očito ne može bez njega. Nakon što su u oktobru prošle godine najavili da se nakon osam godina braka razilaze, predali su i papire za razvod.

Celi postupak je već u toku, ali su Kimberly i Dennis svojoj ljubavi odlučili da daju novu priliku. Izvor tvrdi da je par sada stalno na sudu kako bi sprečio službeni razvod, ali postupak je pravno otišao već toliko daleko da se ne može zaustaviti.

Navodno su supružnici jako uzrujani zbog cele situacije, a ako dobiju službeni razvod, postoji i mogućnost da se ponovno venčaju.

Par, koji je nekoliko puta najavljivao razlaz, ima četvorogodišnje blizance Thomasa i Zoe.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...