•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ni traga od nestalog glumca i nakon 12 dana

Nadležne službe u Kaliforniji i dalje nisu ušle u trag nestalom britanskom glumcu Džulijanu Sandsu 12 dana nakon što je nestao u planinama San Gabrijel.

Sands (65) je nestao 13. januara u planinama San Gabriel, na području Boldi Bula, severno od Los Anđelesa.

Šerif okruga San Bernardino rekao je da su uloženi brojni napori u potrazi za glumcem, kao i da u potrazi učestvuju i helikopteri i dronovi.

Naveo je da vremenski uslovi, iako ne idealni, dopuštaju i kopnenim timovima da obavljaju svoj posao, ali da na područjima više nadmorske visine potraga još nije moguća zbog vremenskih uslova.

Iz šerifove kancelarije su napomenuli da je područje na kojem je nestao Sands izuzetno opasno čak i za iskusne planinare.

Njegov automobil je pronađen prošle nedelje pored mesta na kojem je prijavljeno da je nestao.

Sands je glumio u brojnim filmovima i serijama, uključujući "24", "Smolvil" i "Soba s pogledom", a živi u Los Anđelesu od 2020. godine.

Podeli:



Preporucujemo