•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nicolas Cage će u novoj Netflixovoj seriji glumiti vlasnika zoološkog vrta Joea Exotica

Američki glumac Nicolas Cage nakon dugo vremena vraća se na male ekrane i to u ulozi Joea Exotica, kontroverznog vlasnika zoološkog vrta.

Njega je publika imala priliku upoznati u Netflixovom dokumentarnom serijalu "Tiger King".

Iako je Joe izrazio želju da ga glumi Brad Pitt ili David Spade, producenti su ulogu ipak dali Cageu, piše Variety.

Međutim, priča se neće bazirati na Netflixovom dokumentarcu, već na mesečnim člancima Leifa Reigstadsa koji je godinama pisao o Exoticu, a produkcijske kuće Imagine Television Studios i CBS Television Studios u junu 2019. su otkupile prava na njegove tekstove.

Pravim imenom Joseph Maldonado-Passage trenutno služi 22-godišnju zatvorsku kaznu zbog nasilja nad životinjama i zbog organizovanja ubistva svoje suparnice Carole Baskin. Cage je proteklih godina kupovao egzotične životinje poput dve kraljevske kobre i hobotnicu.

Iako ne poseduje lavove i tigrove, ovaj američki glumac inspiraciju za glumu nalazi upravo u životinjama.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...