•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nicolas Cage u novom filmu o drevnoj Kini

Nicolas Cage i Hayden Christensen zajedno će glumiti u novoj akcijskoj drami nazvanoj 'Outcast', a koju Hollywood snima u Aziji – tačnije, kako piše The Wrap, reč je o projektu sa budžetom od 25 miliona dolara i radnjom smeštenom u Kinu 10. veka. O radnji se za sada zna jako malo, a navodno bi film trebalo biti o ratniku koji traži iskupljenje spašavanjem princeze.

James Dormer piše scenario, a režiraće ga Nick Powell, do sada asistent režije na 'Gladijatoru', 'Posljednjem samuraju'...

Još se zatvara finansijska konstrukcija, a očekuje se da će biti zaključena do kraja mjeseca kako bi snimanje moglo početi iduće godine.

U međuvremenu i Cage i Christensen rade na nizu novih naslova – Cage bi trebao glumiti u 'I Am Wrath' Williama Friedkina i nastavku hita 'Kick-Ass', a Christensen u trileru 'The Diplomat'.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu