•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nikol Kidman u novoj triler seriji Nine Perfect Strangers

Iz produkcije servisa Hulu uskoro nam stiže nova mini-serija, trilerskog zapleta, u kojoj glavnu ulogu tumači Nikol Kidman. Serija “Nine Perfect Strangers” zasnovana je na romanu čija je autorka Liejn Morairti, poznata i po nadimku Big Little Lies.

Da li 10 dana u jednom Welness centru mogu da promene vaš život zauvek? Devet apsolutnih stranaca će to otkriti…

Neki od njih su tu da ponovo pokrenu svoj život, neki samo da smršaju, a neki iz razloga koje ne žele ni sebi da priznaju. U sred svog tog luksuza i titranja, ukazivanja pažnje i meditacije, oni znaju da bi se za ovih deset dana moglo desiti i nešto što će ostaviti traga i na danima posle. Ali niko od njih nije mogao zamisliti koliko će zaista biti izazova za tih deset dana u centru.

Glavni lik Frances Welty, nekadašnja autorka bestseler romana, stiže u Tranquillum House. Odmah postaje zaintrigirana, kako ostalim “gostima”, tako i harizmatičnim vlasnikom resorta. Da li ta osoba ima odgovore na sva pitanja koje je postavljala Frances, pa čak i ona neizgovorena? Da li Frances treba da potisne svoje sumnje i prepusti se ponudi u resortu, ili treba da pobegne odatle dok još može?

Osim Kidman, u seriji glume i Melisa Mekarti, Majkl Šenon, Luk Evans, Bobi Kanavale, Redžina Hol, Samara Viving i drugi.

Emitovaje prve epizode predviđeno je za 18. avgust ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu