•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nikola Pelc i Brenton Tvejts u Transformersima 4

U četvrtom nastavku 'Transformersa' glumiće i Nikola Pelc i Brenton Tvejtes. Oni će se naći u ulogama ćerke Marka Volberga i njenog dečka.

Volberg je dobio glavnu ulogu u ovom filmu Majkla Beja, što označava odlazak Šije Lebefa iz franšize.

Nikola Pelc je najpoznatija po njenoj ulozi u filmu "Poslednji vladar vetrova" (The Last Airbender) režisera M. Najta Šamalana. Gledaoci će uskoro moći da je gledaju i u Hičkokom isnpirisanoj televizijskoj seriji "Bates Motel".

Brenton Tvejtes, nekadašnja zvezda australijske sapunice "Home and Away", nedavno je završio snimanje Diznijevog fantazi filma "Maleficent" (premijera 2014.), u kom glavnu ulogu ima Anđelina Džoli.

Priča četvrtog nastavka "Transformersa" se dešava 4 godine nakon "Transformers 3: Tama Meseca" a početak snimanja je zakazan za proleće 2013. Već se zna i datum premijere, a to je 27. jun 2014.

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu