•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nikolaj Kostner-Valdau i Žilijet Binoš u drami "A Thousand Times Good Night"

Danski glumac Nikolaj Koster-Valdau gledaocima je najpoznatiji po ulozi harizmatičnog i omraženog Džejmija Lanistera u seriji 'Igra prestola', a mnogi ga pamte i po trileru 'Headhunters'.

Nedavno su se pojavile glasine da se bori za ulogu u filmu 'Captain America: The Winter Soldier' (glavni konkurent mu je Džoš Holovej), a potvrđeno je da je dobio ulogu u drami 'A Thousand Times Good Night', gde će glumiti uz Žilijet Binoš.

Film će režirati norveški režiser Erik Pope, a priča se zasniva na njegovom sopstvenom iskustvu. Pope se 1980., dok je radio kao ratni fotoreporter, našao između dve vatre - morao je izabrati između posla i porodice.

Oskarom nagrađena francuska glumica Žilijet Binoš, u filmu tumači jednu od glavnih uloga, a Nikolajeva uloga još uvek nije poznata. Film će se snimati na lokacijama u Irskoj, Maroku, Keniji i Avganistanu.

Nikolaja ćemo sledeće godine ponovno gledati u 'Igri prestola', kao i u hororu "Mama" i naučno-fantastičnoj akciji "Oblivion".

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....