•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nikolas Kejdž će biti jedna od zvezdi Plaćenika 3

Plaćenici 2 su se pokazali kao veliki akcioni hit ovog leta, a uskoro se očekuje i Blu-ray izdanje, tačnije 20. novembra u Americi. Silvester Stalone je oduševljen kako je film prošao kod publike i kritike i već unajveće priča o sledećem nastavku - Plaćenici 3.

Stalone je na svojoj Facebook stranici potvrdio da će glavnu ulogu u sledećim Plaćenicima igrati Nikolas Kejdž. Takođe, potvrdio je i da se razmišlja o uključivanju Harisona Forda u celi projekat. Ozbiljno se pregovara i sa Veslijem Snajpsom, a Stalone se nada da će se franšizi vratiti i Miki Rurki koji je igrao u prvom delu. O učešću Stivena Sigala u Plaćenicima 3 još uvek se ništa ne zna, iako je bilo reči, jer je on previše zauzet snimanjem svojih filmova. I, da, izgleda da se odustalo od ideje da neku ulogu u filmu dobije i Klint Istvud, da li zbog njegovih godina ili možda zbog toga što mora da ostane i neki akcioni junak za Plaćenike 4.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...