•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nine Lives (2016)

U filmu „Nine Lives“, sebični njujorški milijarder Tom Brand (Kevin Spacey) ima problem. Pre nego što može da imenuje najviši neboder u Americi svojim imenom na samom vrhu, njegova duša biva ubačena u mačku sve dok ne nauči neke mačje osobine kao što je, na primer, saosećanje. „Mačku ne interesuje da li si živ ili ne“, uporan je Tom. Bolno iskreno – pitajte mrtvozornike koji su radili na mrtvim ženama vlasnicama mačaka – a pored toga, mačke povraćaju i linjaju se. Onda kada Tom dobije jednu takvu smotanu pufnu, stvari se samo pogoršavaju.

Pretvarajući se da je Mr. Fuzzypants, rođendanski poklon svoje 11-ogodišnje ćerke (Malina Weissman), Tom se ispiškio u tašni svoje bivše partnerke (Cheryl Hines) i uhodio svoju sadašnju ženu (Jennifer Garner), za koju otkriva da razmišlja o razvodu. Možete da zamislite da bi Garner bio sateran u ćošak – ona je holivudski primer žene koja pati. A magični šaptač mačkama koji preti da će sterilisati Toma zbog njegovog ponašanja ne može biti niko drugi do Christopher Walken, ili njegova jeftinija kopija, Crispin Glover. (Reditelj Barry Sonnenfeld doneo je Walkenu titulu Best in Show).

Pravo glumačko iznenađenje zapravo predstavlja dupli Oskarovac, Spacey. „Ozbiljno?“, uzdiše Spacey, razmišljajući o svojim šapama. Ipak, mačka – tj. zapravo pet mačaka-statista, ipak je prilično fascinantna. Fuzzypants registruje nezadovoljstvo izražajnim plavim očima i repom koji mu prati raspoloženje kao seizmograf. CG mačke pate od poremećaja vremena i prostora, kao onda kada se Tom toliko napio viskija da nije mogao da stoji na nogama. Međutim, prava stvorenja su toliko impresivna da odjavna špica prvo navode trenere mačaka.

Da, „Nine Lives“ je glup film. Da, namenjen je veoma maloj deci. Da, Lil Bub ima kameleonske sposobnosti. I da, smejali smo se celog dana uprkos svemu. Ipak, avaj, ne mislimo da Tomova promena tela koja zapravo menja ceo život može da nas spasi od drugih egoističkih mogula nekretnina u Menhetnu.

Žanr:komedija, fantazija, porodični
Godina:2016
Reziser:Barry Sonnenfeld
Scenario:Gwyn Lurie, Matt Allen
Uloge:Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell
Uzrast:PG
Box office:19.6M USD
Studio:EuropaCorp, Fundamental Films, Transfilm
Zemlja:France
Website:www.ninelivesmovie.com
Jezik:engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...