•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ništa od nastavka “Nemanjića”

Basnoslovno skupa serija “Nemanjići – rađanje kraljevine” neće se nastavljati, saznaje Informer. Čelnici RTS tvrde da sve ide po planu i da se sprema druga sezona sage o čuvenoj srpskoj dinastiji, a zapravo stalno odlažu početak snimanja vadeći se na Gordana Mihića i njegov scenario.

Oni ne žele da ponove bruku iz 2017. godine kada se celokupna javnost podigla i oštro kritikovala ovu seriju, a ne smeju ni da izađu javno i priznaju da su odustali od projekta.

Direktor Javnog servisa Srbije Dragan Bujošević tvrdi da su oni spremni da plate drugu sezonu, ali da scenarista Gordan Mihić nije završio svoj posao:

– Radićemo nastavak. Prvo treba da imamo konačnu verziju scenarija. Sada se na njemu radi. Gordan Mihić je napisao prvu ruku, pa ga sada čitaju razni stručnjaci. Kada dođemo do konačne verzije scenarija, počinjemo snimanje – kaže Bujošević, iako Mihić tvrdi da je odavno završio prvu, ali i drugu ruku scenarija:

– Moje je bilo da napišem scenario i ja sam to uradio. Imali su neke primedbe, tražili su mi da ga promenim i prilagodim, pa sam napravio još bolju verziju. Poslao sam im novi tekst pre dva meseca i od tada mi se niko nije javio – poručio je proslavljeni scenarista.

On je šokiran što se problem pravi oko njegovog teksta kada ga je upravo RTS izabrao za ovaj posao:

– Ja moram da podsetim da su oni moj scenario izabrali na tajnom konkursu. Nisu ga izabrali zbog mog imena i prezimena, već zato što im je scenario bio dobar.

Izvor Informera sa RTS kaže da se na televiziji svi prave ludi kada se pomenu “Nemanjići”:

– Ma ovde samo molimo Boga da niko ne počne javno da priča o toj seriji i da se pita šta se dešava. To je naša najveća bruka! Bujošević i urednik serijskog programa Nebojša Bradić uopšte nisu za to da snimamo nastavak, iako bi sada bio mnogo jeftiniji jer imamo kostime, mačeve, krune… Ja mislim da treba da se snima, ali da se nađe novi reditelj, scenarista, da se napravi jedna potpuno drugačija priča. Mislim da ipak ništa od toga neće biti. Vraćaće Mihiću scenario dok god budu mogli, a kasnije ko zna šta će biti – kaže za Informer jedan od urednika sa RTS-a.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...