•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Noć veštica u bioskopu "Vilin grad"

Bioskop Vilin Grad, i ove godine, priključiće se obeležavanju Noći veštica u našem gradu. U okviru Noći veštica, u četvrtak od 22 časa, premijerno će biti prikazan horor film „Keri“. Svi posetioci koji dođu maskirani na poklon će dobiti kokice. Ulaznice, po ceni od 260 dinara, su u prodaji.

Popularnost Keri datira još od 1974. godine kada je Stiven King, mladi pisac u povoju započeo svoju karijeru pisanja horor štiva.

Ovo je zastrašujuća priča o devojci koju vršnjaci ne prihvataju i koja postepeno otkriva da ima telekinetičke moći.

Inspirisan stvarnim slučajevima povučenih devojaka iz svojih srednjoškolskih dana, King je majstorstvom pripovedanja postavio ime Keri za sinonim poniženja, represije i osvete.

Prva verzija Keri snimljena je 1976., u režiji Brajana De Palme, a decenijama kasnije doživljava svoj rimejk sa Kloi Grejs Morec. Producenti su ponovo zavirili u ovu vanvremensku priču. Oni smatraju da ono što knjigu čini još uvek aktuenom jeste što se može prilagoditi i današnjim adolescentima koji znaju biti okrutni prema svojim drugarima i onima koji se ne uklapaju olako u društvo.

Nakon premijere, od 1. novembra, film „Keri“ biće na redovnom repertoaru biokopa Vilin Grad.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...