•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nolan, Spilberg i Ridli Skot u trci za Zlatni Globus

U Los Anđelesu su objavljene nominacije za nagradu Zlatni globus, filmsku nagradu koja najbolje nagoveštava ko bi mogao da dobije čuvenog oskara naredne godine u februaru.

Za najbolji film u kategoriji drame nominovana su ostaverenja "Call Me by Your Name", zatim "Dunkirk" i filmovi "The Post", "The Shape of Water" i "Three Billboards Outside Ebbing, Mišouri".

Za najbolji film u kategoriji komedije i mjuzikla nominovani su "The Disaster Artist", "Get Out", "The Greatest Showman", "I, Tonya" i "Lady Bird".

Najbolji glumac u kategoriji drame biće jedan od sledećih umetnika: Timoti Čalamet, Danijel Dej Luis, Tom Henks, Geri Oldman i Densel Vošington.

Zlatni globus za najbolju žensku ulogu u drami poneće jedna od ovih glumica: Džesika Čestejn, Seli Hokins, Franses Makdormand, Meril Strip i Mišel Vilijams.

U kategoriji za najboljeg glumca u komediji ili drami konkurišu Stiv Karel, Ansel Elgort Elgort, Džejms Franko, Hju Džekmen i Danijel Kaluja.

Najbolja ženska uloga u istoj kategoriji dovela je u takmičenje pet glumica: Džudi Denč, Helen Miren, Margot Robi, Serše Ronan i Emu Stoun.

Zlatni globus za najboljeg reditelja otići će u ruke Giljermo del Tora, Martina Mekdona, Kristofera Nolana, Ridlija Skota ili Stivna Spilberga.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...