•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova šansa za brak?

Iako su pre tri meseca javno objavili da se razilaze, izgleda da su glumica Gwyneth Paltrow i muzičar Chris Martin odlučili da svom braku daju još jednu šansu. Nedavno su viđeni kako se zajedno smeju poput zaljubljenog para u jednom restoranu u Kaliforniji, a krenuli su i na bračno savetovanje.

- Gwyneth je imala pravilo da neće odmah početi da viđa druge ljude, da će se poštovati i usrećiti svoju decu i zbog njih komunicirati sve vreme. Izgleda da im je to bilo buđenje. Chris i dalje živi s Gwyneth pa se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, a on i dalje nosi burmu. Niko neće biti iznenađen ukoliko ponovo budu zajedno - otkrio je izvor blizak paru za britanski „Mirror“.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...