•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova fotografija Vin Diesel- a u „Riddick“- u

„Riddick“ je dugo očekivani nastavak ostvarenja „Pitch Black“ i „The Chronicles Of Riddick“, a upravo je objavljena fotografija naslovnog lika koga igra odlični Vin Diesel. Riddick je anti heroj, a pomenuti glumac na ovoj fotografiji u rukama ima nešto nalik na plemensko obeležje.

U najnovijem filmu, Riddick je izgnan na pustu, sunčem sprženu planetu na kojoj je, čini se, jedini on živo biće. Na njegovu nesreću, međutim, ta njegova procena se ubrzo pokazuje netačnom. Tu su i smrtonosni vanzemaljci predatori, a Riddick-u se, osim sa njima, suočava i sa bezočnim plaćenicima.

Sve u svemu, ovo će biti odlično ostvarenje čiji se datum premijere još uvek ne zna, ali je vrlo moguće da to bude u januaru 2013. godine kako je sam Diesel već ranije najavio.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu