•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova korejska serija "Hellbound" ruši rekorde

Pre svega par meseci bilo je nemoguće i pomisliti da svetski popularnu seriju "Squid Game" iko može nadmašiti. Ali, ko će Korejce skinuti sa lestvice najgledanijih, ako ne oni sami?

Nova hit serija "Hellbound" u rekordnom je roku oborila sve lestvice gledanosti i popela se na sami vrh najgledanijih serija.

Na Netflix je stigla 19. novembra i za manje od 24 sata zabeležila ogroman uspeh.

Ova kombinacija horora, akcije i fantastike preko noći je postala globalni fenomen.

U centru dešavanja, grupa nasilnih demona lovi pojedince kojima je prethodno najavljeno kada i gde će umreti. Koliko god bežali, demoni ih na kraju sustižu i odvlače u pakao, a za njima na Zemlji ostaje samo pepeo. Pokreće se kolektivna histerija i brojne verske rasprave. Misteriju demona pokušaće da otkriju policijski detektiv, novinar i advokatica i tako, posledično otpetati klupko usko povezanih događaja.

Vrhunsku napetost gledaoci će moći da iskuse kroz šest epizoda, koliko traje prva sezona. Seriju je režirao Yeon Sang-ho, a premijerno je prikazana u septembru na Filmskom festivalu u Torontu.

"Squid Game" koja je na Netflixu stigla 19. septembra, rekord nagledanije serije držala je 46 dana uzastopno. Procenjuje se da je čak 142 miliona domaćinstava iz 94 zemlje pogledalo seriju te da profit iste iznosi 900 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...