•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova ljubav ili staro prijateljstvo?

Australijska manekenka bosanskohercegovačkih korena, koja je nedavnom operacijom promene pola postala žena, pohvalila se na svom Instagram profilu fotografijom s poznatim glumcem Jaredom Letom (42).

Kraj slike s oskarovcem Andreja Pejić (22) napisala je: “Retke tihe noći u New Yorku”.

Fotografija je odmah izazvala brojne komentare i nagađanja da su manekenka i glumac u ljubavnoj vezi, ali pre izgleda da se radi samo o slučajnom susretu ili prijateljskom druženju.

Andreja je pre operacije promene pola bila uspešni androgeni model, a promenom pola ostvarila je svoj san i prestala da živi u teskobi “između polova”, kako je nedavno rekla.

Andreja je rođena kao Andrej i uvek se osećala zarobljenom u muškom telu, a svoju sreću nakon što je operacijom postala žena podelila je sa svetom što joj je donelo mnoštvo pozitivnih kritka za hrabrost, kao i veliki publicitet.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...