•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova teorija o smrti slavne glumice!

Njena smrt nikada neće biti prežaljena u Hollywoodu. Natalie Wood preminula je pre više od 30 godina, ali šta se tačno dogodilo na jahti nakon koje više nikada nije viđena još se tačno ne zna.

Ipak, Radar Online piše kako je policija došla do novih šokantnih dokaza: 'Policijski istražitelji još jednom su pregledali sve dokaze oko smrti Natalie Wood. Prema novim dokazima sa autopsije, pokazalo je količinu urina u bešici što dovodi do zaključka kako je bila u nesvesti kada je već dospela u vodu.'

Policija je navodno u novu teoriju o smrti uplela i njenog supruga Roberta Wagnera za kojega se sumnja da je svoju tada 43-godišnju suprugu u nesvesti bacio sa jahte. Američki mediji su se još jednom raspisali o šokantnim novim detaljima, ali još nema službenih dokaza o svemu.

Ono što se zna jeste da je Natalie Wood umrla 29. novembra 1981. od posledica davljenja. Po toksikološkom nalazu, u trenutku smrti bila je u alkoholisanom stanju. Preminula je u 43. godini života, a svoju karijeru je počela još kao devojčica kad je sa 9 godina glumila u filmu 'Čudo u 34. ulici'. Osim toga, proslavila se i filmovima 'Buntovnik bez razloga' i 'Priča sa zapadne strane'. Bila je nominovana i za Oscara, ali nije ga osvojila.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...