•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nove avanture Štrumfova na leto 2013. godine

Verovatno ne postoji čovek na svetu koji nije čuo ili nije gledao crtane junake Štrumfove.

Animirani hit Štrumpfovi 2011. godine je svojom zaradom na bioskopskim blagajnama nadmašio i najoptimističnija očekivanja – film je u svetu sveukupno zaradio preko 563 miliona dolara!

U novom nastavku porodične hit komedije koji nam u bioskope dolazi sledećeg leta, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Zloćke“ kako bi ostvario svoj novi zlokobni plan.

Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nameri biti potreban pravi Štrumpf (i to Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Zloćke pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gde je već zadobio poverenje miliona ljudi kao najveći svetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta Zloćka i Štrumpfetom luduje po Parizu, Veliki Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow i dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Štrumpfovi 2 biće, naravno, sinhronizovani, a u bioskope dolaze na leto 2013.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...