•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nove epizode Pustolovina sa Braćom Kret stižu na Minimax

Dragi mali gledaoci Minimax dečijeg kanala, udobno se smestite ispred televizijskih ekrana, uzmite omiljenu grickalicu i pripremite se za veliko iznenađenje! U septembru vas očekuju premijera nove sezone crtaća “Pustolovine sa braćom Kret”. Tokom svake od novih 18 epizoda, kao i 2 specijalne epizode, Braća Kret putuju u drugi deo sveta i upoznaju nove životinje. Kris je praktičan, jednostavan i tehnološki obučen, a omiljena aktivnost mu je da osmisli plan akcije. Takođe, on zna sve o životinjama i njihovim karakteristikama iz enciklopedija. Martin je entuzijasta i uvek ima neke nove i zanimljive ideje. Veoma je zanimljiv i sve voli da posmatra iz perspektive životinja. Braća Kret su potpuno različita ali kada aktiviraju svoja moćna odela i krenu u spašavanje svojih životinjskih prijatelja- onda čine savršen tim za nezaboravne avanture!

Pridružite ce avanturama Krisa i Martina Kreta dok se susreću sa neverovatnim divljim životinjama, kombinujući naučno obrazovanje sa zabavom i avanturom, putujući do životinjskih staništa širom sveta. Svaka avantura istražuje život životinja i prikazuje do sada neviđen aspekt života u divljini. To je sve upakovano u zanimljivu priču o avanturi, misteriji, spasavanju i veoma zanimljivu komediju braće Kret od kakve ćete se grohotom smejati. Nove epizode “Pustolovina sa Braćom Kret” gledajte od 7. septembra u dve epizode od 18:00h samo na kanalu Minimax.

Priča se da se pojavila nova ekipa špijuna u gradu! Upoznajte Bobija, Lolu i Džulijetu Njihov kriptonim: Berry Bees. Kada god se pokaže da su odrasli agenti prestari da nađu rešenje, Berry Bees se pozivaju u pomoć. Jer, ko kaže da samo odrasli špijuni mogu da uživaju u borbi protiv kriminala? Novi crtać “Pčelice voćkice” gledajte od 7. septembra u dve epizode svakog dana od 17:35h samo na kanalu Minimax! Reprize su svakoga dana od 12:40h.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....