•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nove hvaljene nordijske serije koje ne želite da propustite

Viaplay Select ponuda na Pickbox NOW obogaćena novim naslovima

Predstavljamo tri nove nordijske serije koje su stigle na striming servis Pickbox NOW u sklopu Viaplay Select ponude. Reč je o hvaljenoj švedskoj seriji Priča o dve sestre, estonskoj krimi seriji Ko je ubio Otoa Milera? i švedskoj seriji Ambasador. Evo šta sve treba da znate pre nego što krenete u ovaj nordijski maraton!

Priča o dve sestre (Two Sisters)

„Dve sestre“ je serija zasnovana na bestselerima švedskih visokoprofilisanih medijskih ličnosti Hane Videl i Amande Šulman. U fokusu priče su sestre Vanesa (Julija Ragnarson) i Alisija (Dilan Gvin) koje žive zajedno i sve dele jedna s drugom. Ali, budući da se Alisija sprema da se preseli kod svog dečka, Vanesa mora da se sama snalazi dok Alisija pokušava da se prilagodi svom novom luksuznom životu. Dve sestre spajaju svetlo i tamu, postavljajući pitanje koliko smo odgovorni za one koje volimo. Ovo je oštra i relevantna priča koju su ispričale neke od najtalentovanijih kreatorki nordijske regije, i ispred, i iza kamere.

Ko je ubio Otoa Milera? (Who Shot Otto Mueller?)

Pametan, složen i veoma moderan zaokret klasičnog kriminalističkog formata 'ko je to učinio'. Poznati biznismen i bivša sovjetska zvezda rvanja nađen je ubijen u svojoj vili na svoj 65. rođendan.​ Inspektori redom ispituju osam članova porodice, a mračne istine o uspešnom i moćnom čoveku koji je jedanput golim rukama ubio vuka postepeno izlaze na videlo.​ Svako ima priču o Otu Mileru – i svako ima motiv.​ Neviđena postava najboljih kreativnih talenata Estonije na čelu s nagrađivanim režiserom Reneom Vilbreom i scenariom Birka Rohelenda.

Ambasador (The Ambassador)

Dostupno od 15. februara

Iza naizgled respektabilne fasade nordijske ambasade u Meksiko Sitiju potajno nastaje unosan posao s oružjem. A delikatnu situaciju dodatno komplikuje egocentrični ambasador uveren da će ga ugovor dovesti do mesta koje mu pripada u Vašingtonu – kad bi samo mediji prestali da postavljaju takva neprijatna pitanja…U glavnoj ulozi je švedski komičar Mikael Tornving ('Johan Falk'). Ovu dramu/komediju od 10 epizoda producirala je Brain Academy ('Conspiracy of Silence' i 'Swedish Dicks'), a napisao ju je Patrik Ernst ('Swedish Dicks').

Šta je Viaplay Select?

U sklopu saradnje sa nordijskim striming gigantom Viaplay, brojne originalne nordijske serije i filmovi kontinuirano stižu na Pickbox NOW i mogu da se gledaju u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Bugarskoj. Zahvaljujući tome, Viaplay Select ponuda prvi put je dostupna u regiji. Reč je o različitim žanrovima – od drame, romantičnih filmova, komedija, dokumentarca, kriminalističkih do biografskih filmova... A sve sa nordijskim ukusom!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu