•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nove serije na dečijem kanalu Minimax

RADOZNALI DŽORDŽ I DUBINA NA MINIMAXU

Džordž je znatiželjan mali majmun koji je odlučio da pobegne iz Afričkih džungli i sada živi u kući, sa svojim najboljim prijateljem, čovekom sa žutim šeširom. Neobuzdana radoznalost često ga dovodi u nevolje iz kojih ga njegov prijatelj mora spašavati. I koliko god se njegov prijatelj trudio da mu objasni da mora da bude poslušan, mali majmun uvek nađe načina da se izmigolji i napravi glupost.

Džordž je poput nemirnog, radoznalog deteta koje voli da se igra, crta, trči, istražuje i naravno pravi nestašluke. On jednostavno ne može da bude miran i zato uvek iznova i iznova traga za novim avanturama i pustolovinama. Ipak, Džordž je dobra duša i kao i svaki mališan, ne voli da bude usamljen i zbog toga stalno stiče nova prijateljstva.

Pratite nove avanture Radoznalog Džordža svakog dana u 14:30, na vašem omiljenom dečijem kanalu Minimax.

Pridružite se Nekton porodici i istražite misteriozne dubine okeana

Porodica Nekton je porodica smelih podvodnih istraživača koji generacijama unazad istražuju dubine različitih okeana. Oni žive na ultra modernoj podmornici Aronnax koja im omogućava da podvodne dubine budu njihovo prirodno stanište odakle svakodnevno otkrivaju misterije podvodnog sveta. I dok drugi istraživači gledaju u zvezde, ova porodica zna da postoji beskonačan broj misterija koje vrebaju iz tame. Ploveći neistraženim prostranstvima mora i okeana, Nektonovi pronalaze tajne prolaze, magične predmete, istorijske građevine i još mnogo toga.

Raznorazna čudovišta i mitovi, legende i izgubljeni svetovi samo su neke od avantura koje vas čekaju uz porodicu Nekton. Otkrijte kako se Nektonovi nose sa opasnostima i nevoljama podzemnog sveta i doživite iznenađenja o kojima niste ni sanjali

Svakog radnog dana u 12:30, na vašem omiljenom dečijem kanalu Minimax.

Za više informacija posetite:

https://www.facebook.com/minimax.rs/

http://www.minimaxtv.rs/

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila