•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novembar na Pickboxu – Ne želite da ga propustite

I dok mnogi odbrojavaju dane do Božića i Nove godine, vreme možete da prekratite izvrsnim serijama koje vam nudimo na Pickboxu. Od vrhunskih triler zapleta, sadržaja za tinejdžere, toplih ljudskih priča...
Birajte na www.pickbox.tv

Kvantiko (Quantico) - Iznenađujući triler koji je uzburkao američku javnost
Datum dolaska: 5.11.

Američka kriminalistička serija Kvantiko zaintrigirala je javnost tematikom koja se nadovezuje na 11. septembar kada Aleks Periš (Prijanka Čopra) shvati da joj je neko smestio, pa je osumnjičena za teroristički napad.
Naime, raznovrsna grupa regruta stiže u FBI-jevu bazu Kvantiko na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i pažljivo su provereni, pa izgleda naprosto nemoguće da je neko od njih osumnjičen za planiranje najvećeg napada posle 11. septembra u Njujorku.
Uloga u seriji Kvantiko za bivšu Mis sveta je prvi američki televizijski debi, a 2016. je dobila i nagradu za najbolju glumicu u novoj TV seriji. Prijankina uloga, naročito kako su epizode odmicale, podizala je sve više prašine u američkoj javnosti. Zanimljivo je da su na realizaciji serije radili i savetnici FBI-ja, a u ostalim ulogama ove misteriozne kriminalističke drame pojavljuju se Džejk Meklaflin, Jasmin Al Masri, Džoana Brejdi i Onane Elis.
Tvorac serije za ABC bio je Džošua Safran, a od 5. 11. na Pickboxu su dostupne dve sezone ovog osvežavajućeg trilera.

Istina (La Verdad)- Misteriozni povratak nestale devojčice
Datum dolaska: 9. 11.
Španska triler serija Istina (La Verdad) priča priču o devojčici Pauli Garsiji (Elena Rivera) koja je nestala pod izrazito čudnim okolnostima, a zatim se nakon osam godina ponovo pojavila u životima svoje porodice i bližnjih, ali sada kao prelepa 17-godišnjakinja.
Markos Egia (tumači ga Džon Kortaharena, španski maneken i glumac) mladi je policajac kome dodeljuju slučaj nestale devojke da bi istražio misteriozan povratak devojke za koju su svi mislili da je mrtva. Njen povratak neće biti jednostavan, već obavijen sumnjama i neočekivanim situacijama. Lalo Ruiz (Hoze Luis Garsija Perez), novinar koji je pratio ceo slučaj pre osam godina, sumnja da je porodica umešana u njen nestanak. Ni on ne veruje da je Paula ona za koju se predstavlja. Jer njena priča je konfuzna i kontradiktorna i niko zapravo nije siguran da li je ona zaista osoba za koju sama tvrdi da jeste. Kad mladi policajac koji radi na slučaju počne da gaji osećanja prema Pauli, dolazi do komplikacija u istrazi. Od 9. 11. dostupno na www.pickbox.tv

Holivudski snovi (LA Complex) – Modernizovana verzija Melrouz Plejsa
Datum dolaska: 5. 11.
Šestoro mladih i ambicioznih umetnika koji pokušavaju da se probiju među holivudsku elitu useli se u jeftin motel Deluks apartmani, poznat pod nazivom Luks, u Los Anđelesu. Na putu ka zvezdama u svetu filma, muzike, plesa i produkcije čekaju ih nova prijateljstva i veze, ali i mnoge prepreke, iskušenja i sudbonosne odluke. Da bi uspeli, moraće da odrastu i suoče se sa stvarnošću industrije šoubiznisa i trenucima koji će definisati njihove živote. Seriju mnogi porede sa nekada izuzetno popularnom serijom Melrouz Plejs, a dve sezone možete da gledate na Pickboxu od 5. 11.

Gradić na obali mora (Cedar cove)–Kada se pomešaju privatni i poslovni odnosi
Datum dolaska: 19. 11.
U idiličnom gradiću na američkom severozapadu, posluje i živi lepa sutkinja Olivija Lokhart (Endi Mekdauel) u čiju sudnicu stižu slučajevi krivičnog prava i građanski sporovi. Kakva sve iskušenja čekaju Oliviju, njenu porodicu i prijatelje možete da pratite na Pickboxu od 19. 11 u sve tri sezone ove pitoreskne serije.

Ubistvo na koledžu (In The Vault) – Tinejdžerska kriminalistička drama
Datum dolaska: 30. 11.
U kampusu Vudlon koledža prošlo je mesec dana od početka nove akademske godine. Stanovnici studentskog doma sumnjaju jedni na druge nakon što je student ubijen na jednoj od zabava. Svaki od studenata ima svoje tajne koje mogu da posluže kao motiv, a niko nije pošteđen sumnje... Prvu sezonu ove kriminalističke (tinejdžerske) drame pogledajte na www.pickbox.tv

Ekskluzivna najava
Dolaze nam Vikinzi... Uronite u tamu

Od 29.11. premijerni nastavci 5. sezone

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu