•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi Harrisov 'teaser' za Oscara

Američki glumac Neil Patrick Harris, voditelj predstojeće dodele nagrada Američke akademije filmskih umetnosti i nauke, snimio je novi video na temu vođenja Oscara.

U videu zvezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' objašnjava da je proučio sve dosadašnje svečanosti, kako bi gledaoce u dvorani, ali i pred malim ekranima zabavio cele večeri. To je šokantno dugačak proces pisanja jedne šale, objašnjava Harris. Takođe nas vodi iza scene, pa možete videti kako izgledaju probe.

41-godišnji Harris bio je voditelj dodele televizijskih nagrada Emmy, a i sam je osvojio tri Emmyja za vođenje pozorišnih nagrada Tony Awards. Nedavno je izjavio da je manje nervozan u ulozi voditelja nego što bi bio da je među nominovanima.

Zamislite šta je moguće, slogan je ovogodišnje, 87. svečane dodele najpopularnije filmske nagrade na svetu. Zasigurno najglamuroznija svečanost u svetu zabave ove godine se održava 22. februara u Los Angelesu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...