•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi King Kong stiže 2017.

Osamdeset i jednu godinu nakon što je debitovao na filmskim platnima, publika još nije izgubila interes za gigantskog majmuna. Doduše, Legendary Picture iščekivanje je produžio za tri meseca, pa je premijera Kong:Skull Island zakazana tek za 10. mart 2017.

Reditelj Jordana Vogt-Roberts (The Kings of Summer) u 3D-u će povesti publiku na ostrvo kralja majmuna kroz misteriozni istraživački poduhvat na čelu s Tomom Hiddlestonom. Legendaryjeva priča ostaje verna korenima, upozoravaju, dobiće jedino novi timeline. Scenario su napisali su John Gatins (Flight) i Max Borenstein (Godzilla).

Legendary za 2017. ima zakazan i drugi deo Pacific Rima, a godinu dana kasnije Godzilla se vraća da završi započeto.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...