•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi Nickelodeonov simbol LGBTQ zajednice je Sunđer Bob Kockalone

Sunđer Bob Kockalone je zvanično deo LGBTQ+ zajednice nakon što je Nickelodeon objavio njegovu fotografiju sa čestitkom povodom Meseca ponosa.

Zvanični Twitter nalog Nickelodeona je objavio fotografiju Sunđer Bob Kockalonea u bojama LGBTQ+ zajednice, a i iznad fotografije su napisali:

"Slavimo ponos sa LGBTQ+ zajednicom i njihovim saveznicima ovog meseca kao i svakog drugog."

Zajedno sa Sunđer Bobom se nalaze i fotografija Scwoza Scwartza iz američke komedije Henry Danger i crtež Korre iz Avatara, odnosno spin-offa Legends of Korra. I jedno i drugo su poznati LGBTQ+ karakteri.

Nickelodeon je komentare na objavi odobrio samo za one koji ih prate, a mnogi korisnici su ispod fotografije kao i na svojim profilima proslavili ovu informaciju.

Sunđer Bob Kockalone je u našim domovima od 1999. godine, snimljeno je 12 sezona i dva dugometražna filma, a treći film Sponge On The Run treba da izađe u avgustu 2020. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila