•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi Nolanov film: Istorija američkog svemirskog programa

U filmu grupa istraživača koristi novootrkivenu crvotočinu da prevaziđe ograničenja svemirskog putovanja...

Objavljen je prvi tizer za dugoočekivani film Kristofera Nolana „Interstellar“. Dvominutni trejler prikazuje istoriju američkog svemirskog programa, koju prati naracija Metjua Mekonahija.

„Možda smo zaboravili da smo i dalje pioniri, da smo jedva počeli i da naša najveća dostignuća ne mogu biti za nama, jer je naša sudbina pred nama“.

Prema IMDb, u filmu grupa istraživača koristi novootrkivenu crvotočinu da prevaziđe ograničenja svemirskog putovanja i osvoji daleki svemir“. U filmu, osim Mekonahija, igraju En Hatavej, Džesika Čestejn, Elen Berstin, Majkl Kejn, Kejsi Aflek i Tofer Grejs. I Paramount i Warner Bros udružili su se u koprodukciji i distribuciji, što je redak potez u filmskoj industriji.

Film je najavljen za 7. novembar 2014.


Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila