•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi crtać “Ždrebići u fantaziji”

Veliko iznenađenje za sve verne gledaoce dečijeg kanala Minimax! Oktobar donosi nove školske obaveze i poneku kap kiše, ali Minimax je tu da vas zabavi tokom kišnih dana a da sunčane dane još više ulepša. Tokom oktobra gledajte premijerno epizode novog crtaća “Žderbići u fantaziji”, čarobne priče o konjićima iz magičnog Filly sveta! Za verne fanove mačka Toma i njegove družine, stiže iznenađenje jer vas očekuju nove epizode crtaća “Brbljivi mačak Tom i prijatelji” u novoj, trećoj sezoni

Rouz i njeni prijatelji studiraju i proživljavaju razne avanture na akademiji Royal Magic Academy u mestu Funtasia, usput otkrivajući svoje talente. S druge strane, čarobnjak mračnog ogledala i njegov podanik pokušavaju da ukradu magiju sveta Filly. Novi crtać “Ždrebići u fantaziji” gledajte od 3. oktobra u tri epizode od 14:40h samo na kanalu Minimax.

U veličanstvenoj trećoj sezoni serije svet postaje još veći! Tom ima pune ruke posla oko novih obaveza koje ima kao gradonačelnik, dok Anđela shvata da mora da nađe način kako da pokrene svoju muzičku karijeru ili da zauvek odustane od svog sna. Ona nije jedina koja preispituje svoje snove – jedan od Benovih eksperimenata se potpuno otrgao kontroli i postao je opasnost za čitav svet! Nova sezona crtaća “Brbljivi mačak Tom i prijatelji” gledajte od 11. oktobra svakog dana od 21:35h samo na kanalu Minimax!

Za više informacija posetite:

https://www.facebook.com/minimax.rs/

http://www.minimaxtv.rs/

Podeli:



Preporucujemo