•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi domaći film 'Off' stiže u bioskope 4. juna! Nikola Đuričko u glavnoj ulozi

Ekipa filmskog projekta „Poslednji i prvi“ saopštava da je saradnja mlade producentske kuće „Annunaki“ i „Vision teama“ uspešno završena i da će debitantski igrani film “Off” beogradskog reditelja Predraga Stojića uskoro ugledati svetlost dana u distribuciji Con Filma.

Scenario za ovu minimalističku dramu sa elementima trilera, koja je smeštena u milje surove realnosti beogradskih ulica gde vlada tajanstveni kodeks uličnih trka, napisao je talentovani pisac mlađe generacije Marko Krstić, kome je ovo debitantski rad na filmu.

„Film Off je intimna priča u formi ispovesti glavnog junaka, i moglo bi se reći srpska verzija, sada već čuvenog filma Locke Stivena Najta, koja je na tragu kultne franšize Paklene ulice. Tretirajući temu pogrešnih životnih izbora i večite ljudske težnje da se u životu pronađe i izabere pravi put, ovo je priča o čoveku koji svoj put nije izabrao, i to rešava na jedan ekstreman i radikalan način. S druge strane, Off je metaforična dijagnoza stanja u državi, koja nam je kao terapiju prepisala totalnu anesteziju“ – rekao je Krstić.

Glavne zvezde filma su naši poznati glumci Nikola Đuričko i Ljubomir Bandović, a igraju još i Slobodan Pavelkić, Marko Baćović, Milan Čučilović, kao i debitanti Vuk Jovanović i Mila Manojlović, dok su specijalni gosti glumačke legende Tanasije Uzunović i Goran Sultanović.

Tokom snimanja filma, Nikola Đuričko je rekao: „Dopao mi se scenario i u ovom filmu se posebno radujem mogućnostima koje on otvara. Za mene je ovo lepa prilika da delikatnije gradim lik, koji je tajnovit, spolja hladan, ali sa nekom unutrašnjom tenzijom. Srećan sam što su ovi mladi ljudi uspeli u svom naumu, jer znam koliko je mnogo prepreka između čoveka koji hoće da snimi film i realizacije tog sna.“

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...