•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film Braće Koen 'Ave, Cezare!' sutra premijerno na Festu a od 3. marta u bioskopima!

Novi film braće Koen "AVE, CEZARE" (HAIL, CAESAR!) će biti premijerno prikazan na Festu 2. marta u 22 časova i 3. marta u 13.30 časova u Sava Centru.

Sjajna glumačka ekipa koju čine Džoš Brolin, Džordž Kluni, Alden Erenrajh, Rejf Fajns, Džona Hil, Skarlet Džohanson, Frensis Mekdormand, Tilda Svinton i Čening Tejtum obećava dobar provod, koji ne bi trebalo propustiti.

Od 3. marta, ova komedija stiže i na redovne repertoare naših bioskopa.

Dobitnici četiri Oskara, Džoel i Itan Koen, napisali su scenario i režiraju film „Ave, Cezare!", komediju sa najvećim filmskim zvezdama, smeštenu u period zlatnog doba Holivuda.
„Ave, Cezare!" prati jedan dan u životu čoveka koji rešava probleme za studio, i to dan kad će morati da reši mnogo problema.

Kad najveća svetska zvezda nestane, a njegovi otmičari zatraže ogromnu otkupninu, biće potrebna snaga najvećih holivudskih imena da se reši misterija njegovog nestanka. Ovaj najinventivniji film braće Koen, odvešće publiku u najkomičniju potragu za zločincem i predstaviće neočekivani humor i dramu iza kulisa filmske industrije.

Edi Maniks (Brolin) rešava sve probleme u studiju. Njegov posao počinje u zoru i nikad nije dosadan. On je glavni čovek kom se treba obratiti ako treba pridobiti dozvolu religioznih vođa za novi epski film s biblijskom temom, ili kad nezadovoljni reditelj Lorens Lorenc (Fajns) pokušava da izbegne da mu zvezda kaubojskih filmova (Erenrajh) igra u najnovijoj sofisticiranoj drami.

Dok trči da reši sve probleme egocentričnih zvezda, ne samo da će Maniks morati da smisli način da izvuče plivačku senzaciju Dejanu Moran (Džohanson) iz ličnog problema, već i da razume najnovije sumnjivo ponašanje pevačko-plesačke superzvezde Barta Gurnija (Čening Tejtum).

Kao da ove ogromne ego-drame nisu dovoljne za početak dana, Maniks je još suočen i sa najvećom krizom u svojoj karijeri: jedan od najunosnijih glumaca, Berd Vitlok (Džordž Kluni), kidnapovan je usred snimanja najnovijeg istorijskog spektakla „ Ave, Cezare!", a misteriozna grupa koja sebe zove „Budućnost" preuzela je odgovornost za otmicu. Ili će studio platiti 100.000 dolara ili će se pozdraviti sa svojim najvrednijim glumcem.

Da bi sve ovo rešio, trebaće mu ceo dan.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu