•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film o James Bondu bi mogao biti prodat streaming servisima za 600 miliona dolara

Apple, Netflix i drugi streaming servisi zainteresovani su za otkup filma "No Time to Die", najnovnijeg ostvarenja o James Bondu koje je trebalo biti prikazano u aprilu ove godine.

MGM, studio koji potpisuje produkciju filma, navodno je izgubio približno 50 miliona dolara zbog pomeranja premijere ovog filma. Uprkos velikom finansijskom gubitku, potparol MGM-a tvrdi kako nemaju nameru da prodaju film.

"Ne želimo komentarisati glasine. Film nije na prodaju. Premijera je pomerena za april 2021. godine jer želimo omogućiti filmoljupcima da u ovom ostvarenju uživaju na najbolji mogući način - u bioskopima", kratko je prokomentarisao potparol MGM-a za Variety.

Paramount, Sony i druge velike produkcijske kuće već su zaradile desetine miliona tako što su streaming servisima prodali neka od najnovijih ostvarenja.

Međutim, nekolicina izvora tvrdi kako se ipak razmatra opcija prodaje filma i kako su već pokrenuti neki pregovori. Prema ovim tvrdnjama, MGM vrednost filma procenjuje na 600 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo