•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film o Willyju Wonki stiže 2023.godine

Poslednjih pet godina Warner Bros sprema scenario za novi film koji će govoriti o dešavanjima u životu Willyja Wonke pre nego je postao vlasnik fabrike slatkiša, a sada je najavljeno da ovo ostvarenje stiže 2023. godine.

Prema pisanju Collidera, 2018. godine najavljeno je da će ulogu Wonke tumačiti Ryan Gosling, Donald Glover ili Ezra Miller. Ali čini se da su ti planovi pali u vodu.

Prema najnovijim glasinama, uloga vlasnika fabrike čokolade mogla bi biti ponuđena jednom od vrlo uspešna dva mlada glumca - Tomu Hollandu ili Timotheeju Chalametu.

Holland ima 24, a Chalamet 25 godina. Već su se dokazali u nekoliko sjajnih uloga i filmova, važe za najuspešnije holivudske glumce mlađe od 30 godina.

Vredi naglasiti da uloga još uvek nije zvanično ponuđena glumcima, ali da se nalaze na vrhu liste producenata filma i da bi ovu ponudu mogli dobiti u skorijem periodu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...