•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi izgled Sonic-a u novom trejleru

Sredinom godine izašao je prvi trailer za novi film o Sonicu the Hedgehogu, a zbog izgleda Seginog junaka negodovali su korisnici društvenih mreža. Nakon revolta oglasio se režiser filma Jeff Fowler i obećao da će ispraviti grešku. U novom traileru Sonic izgleda mnogo bolje.

Korisnici društvenih mreža su prvobitno tvrdili da Sonic uopšte ne liči originalnom junaku, a zamerali su mu zbog zuba koji su previše ličili na ljudske. Ni telo nije odgovaralo Sonicovom iz igrica te je imao previše razmaknute oči. Drugim rečima, Sonic je napravljen toliko loše da su ljudi na internetu doslovno podivljali.

Fowler je, sudeći prema novom traileru, održao obećanje. Sonicovo telo se smanjilo a oči povećale, a sada su mu slične onom iz igara 90-ih. Zubi su mu takođe smanjeni i više ne podsećaju na ljudske.

Traileri ne okrivaju mnogo detalja o samom filmu. Jim Carrey u filmu glumi Doctora Robotnika, glavnog negativca.

Sonic the Hedgehog će u bioskopima imati premijeru 14. februara 2020. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...