•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi osvajači planete Zemlje - nacisti sa tamne strane Meseca

"Iron Sky" finski je naučno- fantastičan film koji je sniman šest godina i konačno u bioskope dolazi 4. aprila ove godine. Priča filma je o nacistima koji su se 1945. godine sakrili na tamnoj strani meseca. Zatim se vraćaju na Zemlju 2018. godine, a protiv njih bori se, svakako, Amerika čija je predsednica Sarah Palin (jedna od najpoznatijih žena u američkoj politici).

Budžet filma je 7,5 miliona evra, a reditelj Timo Vuorensola je rekao da je snimanje bilo ekstremno teško.

Imali smo mnogo problemada napravimo jedan ovakav projekat, ali na kraju smo uspeli. Ponosni smo na svoje dostignuće, a pogled na trejler daje snažan uvid o filmu.

U filmu glume Christopher Kirby, Julia Dietze, Götz Otto, Peta Sergeant, Udo Kier i Stephanie Pau.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...