•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi poster i reklama za film "John Carter"

Za sve koji su upoznati za originalnim materijalom znaju da ovo nije samo "još jedan" Avatar ili Princ iz Persije. John Carter je dugo očekivani film koji je u izradi duže vreme, a mnogi su pokušavali da prenesu ovu priču na velike i male ekrane još od davne 1930. godine. John Carter je baziran prema prvom romanu Edgar Rice Burroughsa (koji je takođe i kreator Tarzana), a cela popularna serija sačinjena od 11 romana zove se Barsoom. Prvi roman je napisan davne 1912. godine, pa tako 2012 obeležava 100 godina serijala i glavnog lika, Johna Cartera.

Andrew Stanton (Finding Nemo, WALL-E) režira ovu adaptaciju, a ovo mu je prvi live-action film, a biće u stilu westerna i naučne fantastike.

Film prikazuje priču o kapetanu John Carteru (Taylor Kitsch), veteranu Američkog civilnog rata, koji je misteriozno transportovan na Barsoom (Mars), gde nevoljno postaje upleten u sukob epskih razmera među stanovnicima planeta, uključujući Tars Tarkasa (Willem Dafoe) i zadivljujuće princeze Dejah Thoris (Lynn Collins). U svetu na ivici kolapsa, Carter otkriva da je opstanak Barsooma i njegovih stanovnika u njegovim rukama.

Uz Kitscha, Dafoea i Collinsa glumačku ekipu čine Mark Strong, Bryan Cranston, James Purefoy, Dominic West, Thomas Haden Church i Ciarán Hinds.

John Carter se očekuje u bioskopima od 9. marta 2012.godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu