•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi trailer Need for Speed filma

Od najave Need for Speed filma prošlo je više od godinu dana – tada nije bilo ni govora o tome u kojem pravcu će otići njegova atmosfera. Prvi kratki trailer iz septembra bio je pun ozbiljnih faca, eksplozija i naracije primerenije Kumu nego trkama automobila.

Radnja filma, oko čije će produkcije pomoći i Electronic Arts, neće biti povezana sa pričama iz popularnog igračkog serijala na kojem je baziran, pa će se vrtiti oko uličnog trkača Tobeya i njegovog osvetničkog pohoda zbog toga što je nepravedno bio osuđen za smrt svog prijatelja. Dakako, osvetu će servirati kroz vožnju brzih automobila.

Film bi se u bioskopima trebao naći 14. marta iduće godine.

Website:itnetwork.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu