•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi zločin u Minesoti - Premijera serije Fargo večeras u 22:00

„Ovo je istinita priča. Opisani događaji odigrali su se u Minesoti 2006. godine. Na zahtev preživelih, sva imena u seriji su promenjena. Iz poštovanja prema mrtvima, sve ostalo ispričano je upravo onako kako se desilo“ Ili kako bi jedan od tvoraca serije, Noah Hawley rekao: „Govorimo da je to istinita priča, koja to nije, ali prati određeni sled dešavanja istinite priče„

Treća sezona serije Fargo smeštena je u 2010. i prati šeficu odeljenja policije u dolini Edna, Gloriu Burgle. Ona istražuje ubistvo svog očuha, Ennisa Stusija, dok se istovremeno sa istragom prepliće sitno rivalstvo između dva brata blizanca, Emmita i Rayja Stussyja zbog "ukradenog" nasleđa. Treća sezona Fargo biće prikazana kroz deset epizoda, od kojih prva počinje večeras u 22:00, premijerno na AMC kanalu.

Svaka sezona predstavlja priču za sebe. Tako se priča prve sezone vrti oko Driftera Lornea Malvoa, misterioznog čoveka sumnjive prošlosti koji se pojavljuje u Minesoti, gde bez razloga počinje da manipuliše ljudima na okrutan i nasilan način. Nakon sastanka sa prodavcem osiguranja, Lesterom Nigaardom, Malvo ga šalje na put propasti. Druga sezona opisuje događaje iz 1979. u kojima detektiv Lou Solverson istražuje slučaj u koji su umešani mafija i lokalna banda kriminalaca.

Ne propustite nove epizode! Svakog četvrka od 22:00, samo na AMC.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...