•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novogodišnji porodični vikend u bioskopu Vilin Grad

Tradicionalni "Porodični vikend" u bioskopu Vilin Grad, poslednji u 2019. godini, biće održan upravo poslednjeg vikenda u ovoj godini - 28. i 29. decembra od 12 do 17 časova.

Najmlađi će sa svojim roditeljima moći da uživaju uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma, poput najnovijeg ostvarenja "Prerušeni špijuni". Među naslovima za najmlađe na repertoaru će se naći i naslovi "Patrolne šape", "Zaleđeno kraljevstvo 2" i "Playmobil".

Tokom trajanja "Porodičnog vikenda" od 12 do 16 časova najmlađi posetioci će moći da se druže i slikaju sa Deda Mrazom, a u nedelju od 15 do 18 časova imaće mogućnost i da učestvuju u zabavnim prazničnim programima zahvaljujući našim prijateljima iz Brain o Brain i novogodišnjem maskenbalu!

Mališani koji su korisnici Porodičnog kluba uz kupljenu ulaznicu za projekciju po želji postaće i ponosni vlasnici simboličnog novogodišnjeg paketića koji im daruje njihov omiljeni bioskop.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...