•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu je Turska glumica Nemačkog porekla.Rođena je 12. novembra 1980. Rođena je u Duisburgu u Nemčkoj. Visoka je 169 cm. Glumom je počela da se bavi 2006. godine. Našoj publici poznata je po ulozi Pejker u Zabranjenom voću i Mahidevran u Sulejmanu Veličanstvenom.

Filmografija:

2007 Gönül Salıncağı Aylin Arısoy

2007 Benden Baba Olmaz Tülay Cenk

2008 Aşk-ı Memnu Peyker Yöreoğlu

2011 Kurtlar Vadisi Filistin Simone Movie

2011 Muhteşem Yüzyıl Mahidevran Sultan

2011 Gişe Memuru Kadın

Podeli:



Preporucujemo

Stigao je trejler za treći deo horora Prizivanje zla
IZDVAJAMO SA FESTA: 5 FILMOVA SA RATNOM TEMATIKOM KOJE NE...
Gala program na 49. Međunarodnom filmskom festivalu - FEST
Vanquish (2021) (2021)
Erotski film ‘365 dana’ dobio Zlatnu malinu...
Od tvorca serije La Casa de Papel: Sky Rojo zaludela svet
Niz srpskih filmova i manjinskih srpskih koprodukcija u...
Dobitnici Oskara premijerno na 49. FEST-u
Patrik Dempsi o povratku u 'Uvod u anatomiju'
Nastavak Igre prestola: Procurile fotografije sa snimanja...
CINE GRAND DELTA PLANET - Repertoar od 29. aprila do 5. maja
Preminuo glumac Feđa Stojanović
Uskrs sa Zecom Petrom u Cineplexx bioskopima
La bonne épouse (2020) - uskoro
Oskari za Zemlju nomada, Frensis Makdormand, Entoni...
365 Days (365 dni) (2020) (2020)
Glavni takmičarski program na 49. Međunarodnom filmskom...
Veliko interesovanje publike za 49. FEST
Mračne, napete, hladne skandinavske serije vrhunske...
Održana konferencija za medije 49. Međunarodnog filmskog...
Novi Džejms Bond u bioskopima od 30. septembra
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 29. aprila do 5. maja
Sutra počinje prodaja karata za 49. FEST
Iz Marvelovog filmskog univerzuma dolaze novi bioskopski...
9. Međunarodni bijenale umetničkog dečjeg izraza –...
Pickbox TV kanal postaje deo SBB programske šeme
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 6. do 12. maja
Love and Monsters (2020) (2020)
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 6. do 12. maja
Spilbergova “Priča sa zapadne strane”: Objavljen prvi...