•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Očaravajuća avantura 'Divljina' stiže 12. marta u bioskope!

Očaravajuća avantura “Divljina” sa oskarovkom Riz Viderspun u glavnoj ulozi snimljena je po istoimenom romanu Šeril Strejd. Istinita priča o ženi koja je prepešačila skoro dve hiljade kilometara da bi se oporavila od katastrofalnih dešavanja – gubitka voljene majke, raspada braka i samodestruktivnog ponašanja koje je usledilo, stiže na repertoar domaćih bioskopa od 12. marta!

Kanadski režiser Žan-Mark Vale preneo je veliko platno biografsku dramu Šeril Strejd “Divljina” koja je pre tri godine oduševila Ameriku, da bi ubrzo postala svetski bestseler. Scenario za film su napisali Nik Hornbi i sama autorka Šeril Strejd, koju u filmu igra Riz Viderspun, a njenu majku Lora Dern.

Glavna junakinja Šeril Strejd (Riz Viderspun) izgubljena i destruktivna, iz dana u dan sve više tone u mračni svet opijata, jer ne uspeva da se izbori na smrću voljene majke i razvodom. Kada joj ne preostane više ništa što bi mogla da izgubi – osim sopstvenog života – Šeril shvata da je pred njom trenutak odluke i poslednja prilika za izbor. U njene ruke dolazi zanimljiva knjiga koja je podstiče da krene u nezaboravnu avanturu jednim od najteže prohodnih puteva u zemlji. Bez velikog iskustva, Šeril zacrtava sebi da prepešači Pacifičku krestu, jednu od najdužih i najtežih planinarskih staza u Americi.

Vođena samo čvrstom voljom i sa teškim rancem na leđima, od pustinja Kalifornije, preko ledenih visina Sijera Nevade i šuma Oregona, sve do Vašingtona, Šeril će prepešačiti čitavih 2.000 kilometara – i to sasvim sama. Dok se nosi sa svim poteškoćama koje takvo putovanje nosi, Šeril se napokon suočava i sa samom sobom i dolazi do iznenađujuće samospoznaje.

Kanadski režiser Žan Mark Vale je poznat po filmu “Poslovni klub Dalas”, a Riz Viderspun i Lora Dern su bile nominovane za “Oskara” za uloge u “Divljini”.


Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....