•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

O Šinovoj deci će brinuti druga bivša supruga

Američki glumac Čarli Šin podržao je odluku socijalne službe Los Anđelesa koja je njegove sinove preuzela od njegove bivše supruge Bruk Mjuler i predala ih, privremeno, na čuvanje njegovoj drugoj bivšoj, glumici Deniz Ričards, rekao je njegov portparol.

Socijalna služba preuzela je juče blizance Čarlija Šina i Bruk Mjuler iz straha za njihovu bezbednost jer se treća bivša supruga glumca ponovo vratila drogama, prenose agencije.

Šinov portparol naveo je da će se glumac pojaviti na saslušanju povodom starateljstva nad četvorogodišnjim dečacima. Mjuler i Šin su se venčali 2008. a razveli 2011. godine.

"On zna da su Maks i Bob na sigurnom kod Deniz, u stabilnom okruženju punom ljubavi", naveo je portparol i dodao da će "Čarli u potpunosti sarađivati sa vlastima".

Šin i Ričardsova imaju dve ćerke iz braka koji je završen 2006. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...