•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE FILMA "TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2"

POVODOM PREMIJERE ANIMIRANOG FILMA "TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2" DANAS JE ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE.

Povodom pretpremijernog vikenda animirane porodične komedije "TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2" (THE SECRET LIFE OF PETS 2) danas je u restoranu McDonald's Bezistan održana konferencija za medije kojoj su prisustvovali glumci koji su pozajmili glasove našim omiljenim likovima: Marko Marković (Maks), Nemanja Živković (Grudvica), Milena Živanović (Divna), Ana Simić (Kloi) i Milan Antonić (Deka) a koji je i reditelj sinhronizacije ovog filma.

Svi su se složili da su uživali radeći na ovom projektu, da je proces sinhronizacije bio inspirativan ali i izazovan i da jedva čekaju kada će film biti na repertoaru svih bioskopa. Glumci su podelili sa nama i zanimljive i šaljive detalje iz njihovog iskustva sa kućnim ljubimcima i poslali sjajnu poruku, da prema životinjama budemo nežni i puni razumevanja i strpljenja, a svako ko želi ljubimca da sa ulice ili azila udomi novog člana porodice.



"TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2" publika će moći da pogleda pretpremijerno u subotu i nedelju 1. i 2. juna u bioskopima:
Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Abazija (Subotica), LM (Šabac), Centar za kulturu Smederevo, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić).

Na redovnom repertoaru svih bioskopa film će biti od četvrtka 6. juna, sinhronizovano i titlovano, u 2D i 3D tehnologiji.

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine. U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...