•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ODRŽANA PREMIJERA FILMA 'DEADPOOL 2' U NJUJORKU

Sinoć je održana premijera filma „Deadpool 2“ u Njujorku, a celokupni X-Forcetim prošetao je crvenim tepihom. Ekipa superheroja udružila je snage u još jednoj zajedničkoj „borbi“, ovog puta na crvenom tepihu ispred bioskopa AMC Loews Lincoln Square.

Reditelju Dejvidu Liču se pridružio Rajan Rejnolds, u pratnji supruge Blejk Lajvli, Džoš Brolin, Zazi Bits, Džulijan Denison, Lesli Ugams, Teri Krus, Šioli Kutsuna, Briana Hildebrand, Morena Bakarin, u pratnji supruga Bena Mekenzija, Edi Marsan, Luis Tan, Karan Soni, Bil Skarsgard, i naš glumac Stefan Kapičić.

Dugoiščekivani nastavak filma „Deadpool” stiže u domaće bioskope u četvrtak, 17. maja, a Stefan Kapičić, koji tumači lik Kolosusa u istoimenom filmu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku.

Stefan Kapičić, koji već nekoliko godina gradi sve uspešniju karijeru u Holivudu, dobio je još jednu značajnu ulogu zahvaljujući kojoj će ga publika gledati na malim ekranima širom sveta – u četvrtoj sezoni spin-offa čuvenog ostvarenja Breaking Bad, odnosno u seriji Better call Saul!

Stefan Kapičić će se, u društvu prijatelja i porodice, pokloniti domaćoj publici na specijalnoj projekciji filma „Deadpool 2“ 17. maja u 20h u Kombank dvorani. Nakon toga, u subotu, 19. maja u 20h biće organizovana i specijalna projekcija filma u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, uoči koje će se Kapičić družiti sa fanovima filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...