•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ODRŽANA SVETSKA PREMIJERA FILMA 'ZLOGONJE'

Film o iskrenom drugarstvu dvoje mališana i njihovim nesvakidašnjim avanturama "ZLOGONJE" premijerno je prikazan večeras u okviru zvaničnog programa festivala TIFF Kids!
U periodu od 9. do 18. marta 2018. u Torontu održava se jubilarno, dvadeseto izdanje ovog prestižnog festivala na kom se prikazuju filmovi namenjeni najmlađoj publici.
TIFF Kids je sastavni deo jednog od najznačajnijih filmskih festivala na svetu - Toronto International Film Festivala.

Ekipa filma oduševljena je pozitivnim reakcijama publike posle premijerne projekcije i razgovorima koje su imali sa tamošnjim medijima.

U debitantskom filmu reditelja Raška Miljkovića glavne uloge tumače mladi glumci Mihajlo Milavić i Silma Mahmuti, a ostatak ekipe čine Jelena Đokić, Bojan Žirović, Dubravka Kovjanić, Olga Odanović, Jelena Jovanova, Stela Ćetković, Milutin Milošević, Milena Predić i Matija Popović.

Ova topla priča o iskrenom drugarstvu nastala je pod vođstvom producentkinje Jovane Karaulić i producentske kuće Akcija produkcija, a scenario koji je nastao po motivima knjige "O dugmetu i sreći" autorke Jasminke Petrović, napisali su Marko Manojlović i Miloš Krečković. Koproducent ​i na ovom filmskom ostvarenju su kuće This and That iz Beograda kao i Dream Factory iz Makedonije​. Direktor fotografije je Mikša Anđelić, kostimografkinja je Milena Milenković, montažer filma "ZLOGONJE" je Đorđe Marković, dok je scenograf iskusni Aljoša Spajić.

Film su institucionalno podržali: Filmski centar Srbije, Media program Kreativna Evropa, Makedonska filmska agencija, Ministarstvo prosvete Republike Srbije, Grad Beograd i Opština Stari grad. "ZLOGONJE" ​su​, u organizaciji agenta prodaje u svetu, berlinske kuće Pluto Film, bi​le​ predstavljene u okviru marketa Berlinskog filmskog festivala.

U distribuciji Taramount filma, "ZLOGONJE" u bioskope u Srbiji i okruženju stižu 27. septembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila