•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ODRŽANA SVEČANA PREMIJERA DIZNIJEVE AVANTURE "RALF RASTURA INTERNET - RAZBIJAČ RALF 2"

U BIOSKOPU CINEPLEXX 4D DELTA CITY ODRŽANA JE SVEČANA PREMIJERA ANIMIRANE AVANTURE "RALF RASTURA INTERNET - RAZBIJAČ RALF 2".
Ovog popodneva u bioskopu Cineplexx 4D Delta City održana je svečana premijera porodične avanture koju smo dugo čekali "RALF RASTURA INTERNET - RAZBIJAČ RALF 2"! Najmlađi bioskopski posetioci imali su nezaboravno druženje sa glumcima, koji su učestvovali u sinhronizaciji najnovijeg Diznijevog animiranog filma, oprobali su se u zanimljivoj igri traženja puta u lavirintu, učestvovali u kreativnim radionicama i smejali se uz nove pustolovine Ralfa i Venelope.
Bioskop je odisao prazničnom atmosferom, svi posetioci bili su nasmejani i dobro raspoloženi, a mi smo se potrudili da ovu godinu ispratimo na najbolji mogući način, još jednim filmskim ostvarenjem u kom će uživati cela porodica. Dobru energiju sa sobom su doneli i glumci koji su glavnim likovima pozajmili svoje glasove: Đorđe Marković, Milena Moravčević, Đurđina Radić, Srđan Čolić, Neša Bridžis, Mina Sovtić, Andrijana Oliverić i drugi.
Od danas, 29.12. "Ralf Rastura internet - Razbijač ralf 2" pretpremijerno će se prikazivati u sledećim bioskopima i to sinhronizovano na naš jezik i titlovano: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija Art&Popcorn (Subotica), Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić).
Priredite svojim najmlađima nezaboravan početak nove, 2019. godine u omiljenom bioskopu uz uzbudljivu avanturu u kojoj istražujemo internet, ali i upoznajemo jedni druge.

Trejler filma pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=xyNlUUROOyk
*Fotografije u visokoj rezoluciji nalaze se na sajtu image.net.

Na redovne bioskopske repertoare ova fantastična animirana avantura stiže od 3. januara 2019.
Sinhronizovano i titlovano u 2D, 3D i 4D formatu.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...