•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

OTAC I SIN – Sve što treba da znate o novom sitkomu koji je stigao na Pickbox

Humoristička serija Otac i sin nastala je prema gotovo istoimenoj predstavi Ocat i sin sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom i Tinom Sedlarom u glavnim ulogama. Prva sezona ima 10 epizoda, a u središtu pažnje nalaze se urnebesni otac i sin. Serija na duhovit način prikazuje generacijski jaz između oca i sina, a talentovani glumci i komičari Tin i Zuhra oduševiće vas odmah.

URNEBESNA RADNJA PROIZLAZI IZ SVAKODNEVICE

Otac Marko (Zlatan Zuhrić Zuhra) i sin Žarko (Tin Sedlar) koji je upravo napunio 18 godina, po prvi put u životu počinju da žive sami, što je za obojicu šok, ali i izvor duhovitog saživota.

Pošto je otac Marko bio trgovački putnik, nije mogao da učestvuje u sinovljevom detinjstvu. Ali sad kada je samohrani otac bez posla koji živi sa sinom, sve se promenilo. Iako veoma ozbiljno shvata svoju novu ulogu i pokušava da nađe posao, sin Žarko je 18-godišnjak, a to sa sobom nosi sulude situacije. Otac se prvi put susreće sa sinovljevim stilom života, što će dovesti do urnebesnih situacija.

Sin je, naravno, potpuno nezainteresovan za tatine savete i pokušava da neometano živi svoju tek nedavno stečenu slobodu punoletne osobe. Ko ima vremena da sluša životne savete kad napolju ima toliko života, devojaka, izlazaka? „Zuhra je veoma jak u improvizaciji i dodavanju materijala, pa je uvek zabavno kad se neke stvari dogovorimo pre snimanja određene scene, a onda za vreme snimanja Zuhra ode u malo drugačijem smeru, pa moram da ga "hvatam", kaže zgodni glumac Tin Sedlar o svom tati u seriji.

ZABAVA I NA SETU

Prvu sezonu snimili su za samo 15 dana, a snimanje se odvijalo u Zagrebu. O zabavnoj atmosferi na setu, Tin kaže:„U jednoj epizodi sam morao da glumim sina dok je u pijanom stanju i darker izdanju. Dogovor je bio da budem samouveren i da u razgovoru sa tatom budem direktan i malo bezobrazan. Međutim, dao sam sebi oduška, pa sam počeo da ga vređam, verovatno jače nego što je očekivao, pa smo tu scenu morali da ponavljamo mnogo puta jer se i ekipa iza kamera konstantno smejala i bilo je teško snimiti iz prve. I iz četvrte takođe.“

Zuhri je takođe bilo zabavno. „Morao sam da glumim devojku s kojom sin ide na sastanak, pa su me šminkali i rasčešljavali mi periku, a ja sam sve vreme govorio ženskim glasom i pripremao se za ulogu, pa je i šminkerki bilo teško da odradi svoj posao.“

Kompletnu prvu sezonu urnebesne humorističke serije Otac i sin gledajte odmah na Pickboxu!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila