•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

OTETA - Početak bioskopske distribucije 22. novembra

Od 22. novembra počinje bioskopska distribucija filma OTETA (Stolen) u kome glavne uloge tumače Nikolas Kejdž, Deni Hjuston, Mejlin Akerman i Džoš Lukas.

Film je režirao Sajmon Vest (Con Air, Lara Croft: Tom Raider, When Stranger Calls, Expendables 2).

Sajmon Vest i Nikolas Kejdž ponovo su udružili snage nakon velikog hita LETEĆA TAMNICA i snimili originalan i dinamičan triler. Radnja se odvija tokom deset ludih sati na dan proslave Mardi Grasa u Nju Orleansu. Priča prati Vila Montgomerija (Nicolas Cage), veštog lopova koji je poslan u zatvor na osam godina nakon što je prevaren tokom pljačke koja je izmakla kontroli. Izlazi iz zatvora spreman da ostavi kriminal iza sebe i izgradi odnos sa svojom kćerkom Alison Leb (Sami Gayle).

Njegova bivša družina i FBI agent Tim Harlend (Danny Huston) uvereni su da je baš on sakrio plen od deset miliona dolara u obveznicama pre odlaska u zatvor. Da bi se toga dokopao, njegov bivši saradnik, Vinsent (Josh Lucas), otima Alison i traži plen kao otkupninu; drži je zatočenu u prtljažniku taksija tokom dana proslave Mardi Grasa, kad ju je zbog gužve naprosto nemoguće naći. Montgomeri ima jedan dan da dostavi otkupninu, ali na svačije iznenađenje on ustvari nema novac, jer ga je spalio pre hapšenja da bi izbegao veću zatvorsku kaznu...

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...