•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen kratak tizer trejler za 'Ledeno doba: Veliki udar 3D'

Bioskopsku publiku čeka još jedna uzbudljiva animirana avantura! Peti nastavak kultnog serijala „Ledeno doba: Veliki udar“ u bioskope stiže 14. jula sledeće godine. „20th Century Fox“ i „Blue Sky Studio“ nakon nedavne premijere animiranog filma „Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D“, objavili su tizer trejler „Cosmic Scrat - Tastrophe“ za predstojeći nastavak franšize. Praistorijska veverica Skret se katapultira u svemir u potrazi za neuhvatljivim žirom i tamo slučajno izaziva seriju kosmičkih događaja koji će transformisati i ugroziti svet.

Omiljena filmska trojka, Meni, Sid i Dijego u petom delu franšize „Ledeno doba“ moraju da napuste svoje domove i krenu u novu potragu. Živopisna komedija prikazuje putovanje kroz egzotične nove zemlje i susret sa nizom novih živopisnih likova.

Pored starih članova u glasovnoj postavci poput Džona Leguizama, Reja Romana, Denisa Lirija, Kvin Latife, Dženifer Lopez, Keke Palmer, tu su i novi članovi poput Stefani Beatris, Adam de Vajn kao čupavi mamut po imenu Džulijan, Džesi Tajler Ferguson kao Šangri Lama koja voli jogu, Maks Grinfild kao dinosaurus Rodžer, Džesi Džej kao Bruk, Melisa Rauh kao Fransina, Majkl Strahan kao Tedi i Nil de Gras Tajson kao Nil de Bak Visel, dok je Skretu pozajmio glas producent samog filma „Ledeno doba: Veliki udar“, Kris Vedž.

Animirana 3D avantura sa simpatičnim životinjama iz praistorije biće sinhronizovana na srpski jezik.


Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...